Vad ca e la moda sa se faca retrospective, topuri si alte clasamente referitoare la evenimentele anului 2011. Eu voi trece in revista evenimentele pentru care am pus un “bookmark” in memoria mea.

Voi incepe cu iDante.ro. Luna ianuarie din 2011 a insemnat mutarea blogului meu de pe platforma wordpress.com pe o gazduire normala, cu un domeniu propriu. In plus am adus cateva schimbari de imagine si, putin cate putin, iDante.ro s-a facut cunoscut.

Vacanta din Portugalia a fost un alt eveniment caruia i-am acordat o semnificatie aparte. Portugalia mi-a placut cu toate ca este cam departe si pot spune ca am avut parte de relaxare, liniste si vreme buna. Pentru aceasta destinatie am facut un Jurnal de calatorie desigur.

Moartea lui Steve Jobs. M-am trezit dimineata si am gasit net-ul plin de anunturi si comentarii referitoare la disparitia lui Jobs. M-a impresionat! Steve Jobs a fost un personaj care a revolutionat tehonologia de cativa ani incoace. A fost un vizionar si nu cred ca va exista cineva care sa il egaleze prea curand.

Galaxy Nexus (aka Nexus Prime). O lansare cu fast a fost pusa pe butuci de un site romanesc. Mobilissimo.ro a pus mana pe niste filmari si detalii cu privire la noul produs ce avea sa fie lansat de Samsung in colaborare cu Google. Cei doi giganti au amanat evenimentul! Nu stim daca din cauza mobilissimo.ro sau din cauza mortii lui Steve Jobs. Orium, am fost tari la faza asta.

Renuntarea la USA. Daca ai posibilitatea sa lucrezi in USA si ai facut-o de ani de zile, te-ai mai intoarce in Romania? Prietenul meu Adrian Boioglu a facut-o. In decembrie s-a intors in Romania, este corespondent Realitatea TV in Costanta si pare ca decizia e definitiva. Desi nu am inteles demersul lui ii urez succes! 😉

Mini excursia la Barcelona. 5 zile de maraton intr-un oras frumos nu au fost deajuns. Asa cum spuneam si in Jurnalul de calatorie, plimbarea s-a soldat si cu evenimente neplacute dar per ansamblu a fost OK.

Campania iDante.ro pentru un nou iPhone. La inceput am glumit, pentru ca mai apoi treaba sa devina serioasa. Cunoscutii mei de prin on-line m-au ajutat sa strang banii pentru un iPhone 4S, iar implicarea evoMAG.ro a fost decisiva. La schimb iDante.ro a facut cadou un iPhone 4 alb.

Pe langa toate cele de mai sus, imi mai vin in minte si controversele legate de lansarea iPhone 4S, gainariile site-urilor de comert on-line din Romania sau lupta prin tribunale dintre Apple si Samsung!

Imi doresc ca anul 2012 sa fie unul al revenirii. Sa inceapa sa mearga lucrurile mai bine. Pe de alta parte, mi-ar placea sa pot sa reconsider unele aspecte. Nu vreau sa devin prizonierul unor idei fixe, vreau sa imi deschid si mai mult orizonturile referitoare la partea tehnologica! Ma gadesc sa aprofundez latura fotografiei, mai ales ca am in dotare si un aparat DSLR.

Pe scurt sa nu va mire daca voi face niste schimbari in prioritati! 🙂 Sa ne vedem cu bine in anul ce vine si va multumesc tuturor pentru aprecieri/critici!

Cu stima
Dan Paul (Dante)