Postul de fata se vrea un tutorial pentru a accesa Android Amazon AppStore de catre cei care nu stau in SUA.
Este o metoda testata de mine si functioneaza 100%. Va rog sa aveti bunul-simt si sa nu abuzati de aceasta “portita”, pentru a o pastra deschisa cat mai mult timp.

Totul a inceput din momentul cand am aflat ca in Amazon Appstore intrase la oferta AngryBirds. Am incercat in zadar sa iau aplicatia. Tot timpul primeam mesajul: “Sorry, but AppStore is not yet available in your country”. Frustrant, nu?

Am inceput sa cau pe net si am gasit imediat o varianta usor de abordat si destul de curata. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru accesarea Amazon Appstore:

Pasul1:
Creaza-ti o adresa de email banala. In cazul in care vei fi banat din AppStore sa nu iti fie afectat ID-ul si sa iti poti reconfigura alta adresa. Pentru asta poti sa folosesti orice serviciu de email: gmail, yahoo, hotmail etc.

Pasul 2:
Inregistreaza-te pe Amazon.com (site-ul US) cu adresa de mail creata in pasul 1. In timpul inregistrarii vei avea nevoie de o adresa, un numar de telefon, un credit card si toate pentru USA. Nimic mai simplu. Mergi la http://www.fakenamegenerator.com/ si obtii de acolo toate datele de care ai nevoie. Metoda e testata si va functiona atata timp cat nu vei incerca sa cumperi aplicatii pe bani. Creditul cardul fals poate alarma serviciul Amazon si vei fi restrictionat. Deci nu incerca!!!

Introdu informatiile obtinute in configurarea contului si nu uita sa le setezi ca Default. Ataseaza cardul de credit la optiunea 1click settings.

Paul 3:
Instaleaza aplicatia Android Market pe telefon. O poti downloada de aici: http://www.4shared.com/file/dRQYWPpu/Amazon_Appstore-release.html . Este prima varianta a aplicatiei.

Pasul 4:
Deschide aplicatia Amazon AppStore, logheaza-te cu id-ul pe care l-ai creat la pasul 2 si voila. Poti accesa in liniste aplicatiile gratuite si mai ales cele care devin zilnic gratuite! Daca vei primi notificarea pentru update-ul aplicatiei nu o baga in seama!

Pasul 5:
Cauta aplicatia gratuita pe care o doresti, apasa “descarca” si aplicatia se va downloada fara probleme.

Aceasta metoda iti va copia aplicatiile in telefon. Daca vrei sa accesezi Amazon AppStore de pe web acceseaza pagina Amazon.com si logheaza-te cu ID-ul fake!

Retine! Nu abuza de aceasta varianta! Fii civilizat!

Daca ti-a reusit lasa un comentariu!