UPDATE:

Daca ai citit despre promotia NAUCITOARE de la evoMAG de mai jos, afla ca acestia au modificat-o. Si-au dat seama de greseala si totul a revenit la normal. Mwahaha.

Erai gata sa crezi? Nu numai ca promotia nu a disparut, ci a aparut una noua, la aceleasi produse, acum sub forma de pachet si cu un pret marit si apoi redus ca sa para ca e vreo oferta. Astfel, daca vrei sa primesti telefonul cadou nu trebuie decat sa faci scroll la baza paginii, daca totusi optezi sa cumperi pachetul il iei la acelasi pret ca promotia cu telefonul cadou. Toate la 899 lei.

AM INNEBUNIT EU??????

Dupa cum se poate vedea si in prima parte a materialului promotia cu aceleasi produse era la 899 lei. Acum apare tot la 899 lei, redusa de la 998 lei!

Dupa cum se poate vedea si in prima parte a materialului promotia cu aceleasi produse era la 899 lei. Acum apare tot la 899 lei, redusa de la 998 lei!

Daca totusi nu iti place promotia redusa de la 998 la 899 lei, poti opta pentru telefonul cadou cu pachetul la acelasi pret 899 lei!

Daca totusi nu iti place promotia redusa de la 998 la 899 lei, poti opta pentru telefonul cadou cu pachetul la acelasi pret 899 lei!

In era vitezei, a internetului si a informatiei ofertele si discounturile de pe on-line ne “hartuiesc” in fiecare zi. Nu am nimic impotriva atata timp cat sunt facute corect. Stiti ca am urmarit de-a lungul timpului si am scris despre pacaleli cu oferte umflate de la Flanco sau cu ocazia “Black Friday“.

Din intamplare mi-a trecut pe sub ochi oferta NAUCITOARE de la evoMAG. Tableta Prestigio MultiPad Pro Duo ar costa 899 lei la care primesti cadou un telefon mobil Prestigio Multiphone 3500D, in valoare de 399 lei.

facebook evo

Nimic neobisnuit doar ca pretul de 899 lei al tabletei mi s-a parut imens pentru brand-ul respectiv. Mi-a luat doar 5 minute sa vad ca promotia a fost invelita intr-un sistem care nu e tocmai OK.

tableta evo

Formula pentru stabilirea pretului promotiei e simpla: se ia tableta si telefonul, se face suma valorii celor doua, dupa care se da telefonul cadou.

Asta ca sa nu mai mentionez de pretul pe care il avea tableta cu cateva zile inainte la acelasi magazin.

Screen Shot 2013-06-04 at 7.34.01 PM

Nu comentez mai mult pentru ca imaginile de pe price.ro sau de pe pcgarage.ro (ales pentru ca avea produsele pe stoc) spun cat de neinformati ne cred comerciantii! Nu inteleg de ce promotiile astea nu se fac transparent? De ce trebuie sa traiesc cu impresia ca mi s-a facut o favoare, ca am primit un cadou extraordinar, cand, de fapt, eu platesc ambele produse?

P.S. Am exclus magazinele obscure ca sa nu avem discutii aiurea despre servicii etc.

evo pc

tel pcgarage

Nici cu oferta de la PCGarage nu mi-e rusine. Telefonul il poti gasi lejer pe net la aproximativ 375 lei. La ei il gasesti la 399 lei, dar primesti un cadou de 24,99 lei. Adica acelasi sistem!

price tabletaprice telefon