Pagina este rezervata celor care au ceva de zis. “Daca ai ocazia sa fii in preajma unei personalitati, pune-i doua, trei intrebari nu stii cand vorbele acelea vor deveni celebre si tu o data cu ele” a fost indemnul unui profesor pe care l-am avut la Facultatea de Jurnalism.

Interviu Mihnea Serbu
Inaugurez astazi aceasta rubrica – CUVINTE INCRUCISATE – in speranta ca se va dezvolta si ca, de-a lungul timpului, voi putea aduce aici oameni care au ceva de spus in lumea asta. Pentru inceput voi republica interviul facut de mine in 2009 cu Mihnea Serbu (manager de proiect iPhone in Romania pentru Orange) si care a fost gazduit la acea vreme de boio.ro. Incep cu acest interviu ca un fel de remember al anului 2009. Raspunsurile se incadreaza intr-adevar in linia corporatista dar merita recitit!
Va invit sa-l recititi aici

Interviu Erwin Szogyenyi

Szilard Erwin Szogyenyi

Continui seria de interviuri inaugurata saptamana trecuta in categoria “Cuvinte Incrucisate” cu o figura bine-cunoscuta in domeniul web, a tehnologiilor GSM si nu numai. Este vorba de Erwin Szogyenyi aka Mobilissimo.ro care s-a dedicat site-ului sau de peste 5 ani. Este atat de pasionat de ceea ce face incat lumea deja l-a etichetat ca Mobilissimo si de multe ori asa i se adreseaza prin mediul virtual. Afla cum a inceput aventura Mobilissimo, la ce performante a ajuns si parerile lui Erwin despre piata de gadget-uri de la noi. Da click pe link-ul de la sfarsitul acestui post si citeste un interviu foarte interesant!

Ii multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor si ii urez succes in continuare. Voi ramane acelasi cititor fidel si sustinator! Bafta!

Citeste mai departe

Interviu Adrian Boioglu

O productie originala marca BOIO.RO. Dupa aproape 5 ani de succese Adrian Boioglu se reinventeaza. iDante.ro are onoarea sa va prezinte primele imagini din ceea ce va constitui evenimentul de la ora 0.00.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Adrian Boioglu imi este prieten si poate de aceea am avut privilegiul sa am acces la informatii inaintea tuturor. Mai mult decat atat Adrian a acceptat sa imi raspunda la cateva intrebari chiar inainte de lansarea preconizata peste numai 15 minute. Va invit sa cititi ce au insemnat 5 ani de boio.ro!

Salut Adrian, ziua de 15 ianuarie 2011 va fi una speciala pentru tine!
Da, pe 15 ianuarie, la ora zero se lanseaza noul design pentru boio.ro – cel mai bun Tech-Blog din Romania. Cititorii vor avea parte de o redesenare, dar si o reconstruire a blogului cu noi elemente si functionalitati avansate. Noul boio.ro incurajeaza dialogul intre oameni inteligenti cu aceleasi pasiuni.

Citeste mai departe…

Interviu Andy Ostafi
Vreau sa mai evadez cateodata din lumea iDevice-urilor si sa ma bucur de ceea ce merita apreciat in jurul meu, de oamenii care lasa ceva in urma lor!

V-ati intrebat vreodata de ce fotografiile realizate de un fotograf profesionist difera atat de mult de cele pe care le facem noi? Nu, nu este vorba de calitatea aparatului ci de felul cum percem noi lumea. Un fotograf distinge detalii pe care altii nu le inteleg si de multe ori am crezut ca omul din spatele obiectivului se situeaza intr-o a treia dimensiune. Un astfel de fotograf este Andy Ostafi. Am facut cunostinta cu el pe net, apoi, din curiozitate, i-am vizitat site-ul si am dat acolo de o alta lume. O lume in care instantaneele sunt ca un puzzle care ii definesc personalitatea. Asa mi-a venit ideea unui interviu. Am fost curios sa aflu unde, cand, cum, cine si de ce?

Citeste mai jos ce crede Andy Ostafi despre lumea in care traieste!

Salut Andy! Pentru cei care ar vrea sa te cunoasca cum te-ai recomanda?
Salutari! Foarte pe scurt sunt: tata, sot, fotograf. In aceasta ordine. In urma cu jumatate de an eram in primul rand sot, dar acum ne-am schimbat prioritatile, atat eu, cat si sotia mea. Fotografia este si ea parte din familia noastra, nu am privit-o si sper sa nu o privesc niciodata ca pe o munca.

citeste mai departe…

Cromatica Photography – de la pasiune la viata pur si simplu
“V-am expus in mai multe randuri pasiunea mea pentru fotografia bine facuta. Fotograful profesionist este pentru mine un mister pe care cuvintele nu il pot descifra. Am renuntat de mult sa mai incerc sa inteleg ce se afla de fapt in spatele ochiului unui artist. Ma multumesc doar sa interactionez cu munca lui si de aceea m-am gandit la Cromatica Photography. Este un brand care creste de la zi la zi, care are in spate un cuplu (cum alfel) tanar si plin de viata. Pe Irina, jumatatea feminina a Cromatica Photography, o cunosc de foarte mult timp. A crescut practic sub ochii mei :). Robert (sotul Irinei) si Andrei (juniorul) aduc flavor-ul masculin al business-ului. Bine… mai putin Andrei acum ca inca e micut 🙂

citeste mai departe…