Nu ma voi lansa acum in argumentatii puerile si sofisticate si nici nu voi incerca sa fac din aceasta dorinta o opera de arta. Voi fi pragmatic si sintetic:

PRIMUL MOTIV
Pentru ca iPhone 4S, lansat aseara la miezul noptii in Plaza Romania de Vodafone – in compania unor vedete precum Cabral, Andreea Raicu si Robert Turcescu-, se potriveste cel mai bine cu denumirea companiei. Cum?

Cati dintre voi stiu ce inseamna de fapt Vodafone. Denumirea companiei “ascunde” trei componente esentiale ale comunicarii:

VOiceDAtaFONE

Deci:
* Ai nevoie de un telefon de pe care sa VOrbesti si slava Domnului ca la Vodafone ai minute o gramada;

* Ai nevoie de un device portabil cu care sa te dai pe net, Facebook sau Twitter, si nici aici Vodafone nu te priveaza de traficul de DAte. Mai nou il ai si in statiile si tunelurile de la Metrou!

* Ai nevoie de un FONE care sa includa ambele optiuni de mai sus! Si acesta este iFONE.

Deci ce potrivire mai buna intre iPhone si Vodafone sa existe pe piata? Daca nu ma credeti, intrati pe site-ul Vodafone si veti vedea ca am dreptate. Oferta se adreseaza atat clientilor noi cat si celor existenti, tocmai de aceea ai multe optiuni de configurare a pretului!

MOTIVUL AL DOILEA
Pentru ca deja il am in ADN. M-am “injectat” cu iPhone inca de la lansarea lui in 2007. Am vrut sa il testez pe mine inainte de a-l recomanda altora. Acum nu se mai poate fara doza zilnica de iPhone. Pentru ca sunt deja Apple addicted, mi-am mai luat si iPad si MacMini pe post de sustinatoare de efort ale creierului.

Stiu ca sunt fara scapare, dar prefer sa tin pasul cu noile versiuni decat sa dau bani pe o cura de vindecare cu Android.

De asta vreau un iPhone 4S de la Vodafone. Pentru ca nu mai pooooooot fara!
Heeeeelp!

Acestea fiind spuse, ma lansez in campania realizata de blogalinitiative.ro si astept!