Daca ieri va vorbeam despre o gaselnita inteligenta, CARDSHARP – cutitul pliabil de dimensiunile unui card de credit, astazi revin cu un alt produs interesant.

eon classic 1

EON Classic este o laterna extra-plata! Cat de plata? Cat 2 carduri de credit puse una peste alta iar ca dimensiuni este exact cat un card de credit.

eon classic 3 eon classic 4 eon classic 2

Designul ii apartine aceluiasi Ian Sinclair, cel care a desenat si conceput si CARDSHARP. Cand mi-au povestit baietii de la fungadgets.ro despre laterna asta, nu prea mi-a venit sa cred.

eon classic 5

eon classic 8 eon classic 7 eon classic 6

Era asa cum spuneau ei! Este subtire, practica si se potriveste foarte bine in portofel langa CardSharp. De multe ori m-am trezit in diverse locuri prost iluminate. Fie aveam nevoie sa vad locul in care bag cheile, fie nu vedeam pe unde merg. Primul gand a fost: “ce buna ar fi fost o laterna agatata de chei”.

eon classic 9

Nu mai ai nevoie sa iti agati nimic de chei pentru EON Classic isi gaseste loc in… portofel. Producatorul spune ca in stand-by rezista pana la 10 ani, iar in folosinta neintrerupta ilumineaza timp de 160 de ore.

eon classic 10

Primul gand care mi-a trecut prin minte cand am intrat in posesia laternei a fost sa vad cat de usor se aprinde, pentru ca portofelul este un accesoriu pe care il poti presa cu usurinta in buzunarul de la spate. Si, daca in momentul cand te asezi pe scaun se aprinde prin presare si lanterna, atunci bateria s-ar fi consumat imediat.

eon classic 11

Din fericire si designer-ul s-a gandit la acest aspect si a facut apasarea zonei pentru aprindere mai dificila. Adica e nevoie de o apasare mai ferma in zona indicata ca sa se aprinda LED-urile.

Ah, da! Lumina lui EON Classic este pe baza de LED-uri. 2 la numar care fac o lumina suficienta (aprox. 20 lumen) pentru necesitatile de moment.

Designul este simplu, metalic si contine zona cu LED-uri si zona de aprindere. In plus mai exista gravat si numele designer-ului intr-un mod foarte elegant.

Una dintre caracteristicile lui EON Classic este ca rezista la apa.

In concluzie, ca si CARDSHARP, lanterna EON Classic se poate constitui intr-un cadou inteligent, mai ales ca pretul este acelasi: 79 lei. Mai este nevoie sa iti spun unde o gasesti? Bine, uite aici!