Mi s-a deschis apetitul pentru scris jurnale de calatorie. Portugalia incepe balul si promit sa adaug impresii de calatorie pe masura ce voi vizita locuri noi si interesante!

Portugalia, impresii de calatorie
M-am intors de doua-trei zile din vacanta petrecuta in Portugalia. Cu fiecare iesire din tara ma conving si mai tare ca noi nu vom ajunge nici in 50 de ani la un nivel de civilizatie ca al lor. Nici macar ca al grecilor. Portugalia nu se numara printre tarile bogate, de curand se vehiculau probleme financiare majore, dar are tot ce ii trebuie pentru a fi o destinatie turistica foarte cautata. Nu degeaba abunda in turisti din UK, Olanda sau tarile nordice.
Am sa astern impresiile mele despre aceasta vacanta de 10 zile sub forma unui jurnal de calatorie. Mi se pare mai simplu. Citeste mai departe…

Barcelona, un oras la picioarele lui Messi si in mintea lui Gaudi
Nu este pentru prima data cand calatoresc in Spania dar de fiecare data am facut-o in afara continentului, in Mallorca, Ibiza sau Tenerife. Am profitat de oferta la biletele de avion de la Blue Air (150 euro/3persoane/dus-intors) si am plecat pentru 5 zile in Barcelona. Spania este o tara care imi place, poate pentru ca are ceva ce imi aminteste de Romania. Oamenii sunt amabili, preturile sunt asemanatoare. Poate este o chestie subiectiva dar m-am simitit bine de fiecare data cand am fost in concediu.

Citeste mai departe…