Ai inceput timid ca prezentator la radio, pentru ca, mai apoi, sa crezi ca ai un talent. Ai crezut ca ai simtul umorului si te-ai catarat pe culmile gloriei prin mistocareala, tupeu si lipsa de respect.
Ajusesesi celebru. Erai pe toate copertele revistelor din Romania si te uitai cu dispret la muritorii din jurul tau.
Credeai ca ai pus capastru destinului si ca nimeni si nimic nu mai putea sa te opreasca din ascensiunea catre perfectiune. Pe langa emisiunile de la radio si tv mai aveai o arma cu care iti pedepseai dusmanii: BLOGUL. Ce iti era interzis sa spui la tv, desertai acolo!

Intr-o zi, te-ai suit la volanul basculantei si te simteai zmeu! Ca mai toti smecherasii de bani gata pe care ii vezi sfidandu-ne la semafor din masini scumpe, simteai cum ti se contopea adrenalina cu sutele de cai putere ai masinii.
Ai crezut ca poti insela moartea. Ai reusit! Ai pacalit-o pe a ta, dar nu ai putut sa o pacalesti pe a lor. A amaratilor care traiu jos, ca muritorii, modest si cu speranta. Cu speranta ca maine le va fi mai bine.

Exista un moment in viata cand destinul iti da o palma. Iti arata ca esti mic, meschin si ca ai ajuns ceva ce nu ar trebui sa fii.
Asta s-a intamplat cu tine, Huidule! Viata a vrut sa te trezeasca la realitate, sa iti arate ca mai exista si altii in afara de EGO-ul tau supraestimat.
Nu cred ca a reusit pentru ca aud ca ai inceput sa dai replici din nou pe blog.

Atunci te-ai retras din viata publica pentru ca stiai ca a continua sa faci ce faceai inainte putea sa iti ingreuneze situatia.

Acum esti eliberat si ai revenit cu TUPEU.

Pentru persoane ca tine as propune o pedeapsa cu tacerea nu cu inchisoarea. Te-as obliga sa taci pana la sfarsitul vietii!

Sa intelegi ca acum trebuie sa fii UMIL. Ca si cand te duci la paine trebuie sa mergi cu ochii in pamant.

Stii de ce? Pentru ca TU ai ramas in viata. Pentru ca “viata e cel mai de pret dar dat muritorilor de catre zei”, un dar pe care tu nu stii sa il apreciezi.

Sa fii uns cu rahat, sa treaca zoaiele lumii peste tine si tot ar trebui sa taci! Doar ATAT!